Rólunk

TREND-M

Légy Te is kényelmesen elegáns!

Forgalmazott márkáink

A CECIL márka a megszokott magas minőségben 1989-től vásárolható meg Németországban. Elvárás és alapcélkitűzés, hogy a ruházat a napi, változó kihívások mindegyikébe illeszkedjen, ugyanakkor sportosan elegáns, esetleg kis kiegészítővel üzleti vagy alkalmi eseményekre is megfeleljen.

Kényelmes, tartós anyagminőség, széles méretválaszték. Négy évszak teljes kollekciója havi rendszerességgel megújul. Mindennapos választékbővítés, amivel felfrissítheted, kiegészítheted gardróbodat.

Letisztult fazon, mégis maximálisan trendi. Széles méretválaszték, és a szabásvonalak – különösen a nadrágoknál – diszkréten követi a problémásabb testformákat is.  Pólók, blúzok a legkellemesebb anyagból, nagy figyelmet szentelve a részletekre. Kabátok, blézerek, felsők tekintetében mind színben, mind fazonban folyamatosan új fejlesztéssel lepi meg a vásárlót, minden korosztály számára. (PRIMALOFT szövet, vagy hőmérő a bélésben.)

A közel 20 éves gyártói tapasztalat alapján azt vallják, hogy a vásárlókhoz csak a legjobb minőségű termékek kerülhetnek ki, hiszen ők is 100%-ot nyújtanak minden nap, így a nutriversum csapata sem engedhet ebből. 

A Nutriversum egy komplex táplálék és étrend-kiegészítő termékcsalád, amely azért jött létre, hogy nemtől, kortól függetlenül, támogassa a különböző alakformálással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos célkitűzéseidet. 

A legextrémebbeket is.